Het lekkere leven
Het lekkere leven in 2013
- Wie wat bewaart… heeft soep!
 Bloemkoolsoep met gorgonzola
- Spread the beans!
 Kapucijnerspread
- Ananaskokostaart, een experiment
 ...met als basis de mandarijnencake van Koken met Karin
- Diner met taakverdeling
 Crème caramel met sinaasappel, gember en amandelpraline
- Heerlijke Hollandse ballen
 Mijn gebrekkige liefde voor de gehaktbal
- Supersnelkoken
 Koreaans gestoofd buikspek
- Aan het beterende been
 Indiase kipcurry met specerijen, uien en pepers
Het lekkere leven in 2012
- Dit jaar viel Kerstmis bij ons helemaal niet,
 maar ik viel wel...
- Kerst is valt vroeg, dit jaar
 Boozy custard
- 'Flavor braised pork illustrations practice’
 Guilinese rijstherinnering
- Smaakwater en de vergeten boodschap
 Ma Po Doufu
- Te veel chocolade bestaat niet
 Het Origin Chocolate Event
- Umami en een zomers verjaardagssoepje
 Vichissoise met vadouvan, oftewel: Vadouvoise
- Overgevoeligheden en andere ongemakken
 Pesto van rucola met pecorino en walnoten
- Roze bruidstaart in laagjes
 De taart voor het Amsterdamse huwelijk van Jacob en Jing
- Bruidstaart met bruid en bruidegom
 Hoe de trouwtaart voor Jacob en Jing ontstond
- Een interview met Berthe Meijer
 Uit eigen archief, bij het overlijden van collega en vriendin Berthe
- Herinneringen aan Berthe Meijer z.l.
 Zwitserse pruimentaart
- Some like it hot
 Middenoosterse lekkernij met walnoten en rode pepers van eigen balkon
- Soep lepelen met een vork
 Na het bezoek aan het Steinbeisser Experimental Gastronomy event
- Druiveltjestaart
 Klassieke Duitse rodebessentaart
- Frittata à la mandoline
 Gevulde omelet met courgette, knoflook, tomaat en gorgonzola
- Taart voor een verjaardag
 Hartige tomatentaart
- Wie wat bewaart heeft wat
 Gegratineerde aardbeien met oudhollandse likeur en zwarte bessensaus, een recept van Cas Spijkers
- Ik zoek een boek!
 Wanotenbrood uit de broodmachine
- In het hol van de (Chinese) leeuw
 Sichuan aubergines
- Zomertje
 Koude raapstelensoep
- Onthand
 Eenhapshapjes: Chinese panklevertjes - Jiaozi
- Kookles met historie
 Jeugdherinnering: spaghetti alla carbonara
- ‘Neem maar wat lekkers mee’
 Citroenyoghurtcake (moet eigenlijk met bergamots)
- Twiscussie over seroendeng
 Seroendeng uit de magnetron
- Koningin van de kippensoep
 Ode aan mijn oma en haar onvolprezen kibbesoep
- Oh, my (juicy) goodness
 Crumble met appel en blauwe bessen
- Oude liefde roest niet
 Chicken tikka, een recept van heel vroeger
- Echt winters eenpansgerecht (en toch geen stamppot)
 Irish stew met lamsvlees
- Bloedjes van sinaasappelen
 Bloedsinaasappeltaart, vrij naar Delia Smith
- Chinese kip
 Sze chuen jar gai, mijn allereerste Chinese gerecht
- De Russische beer is in aantocht!
 Kaiserschmarrn
- Theevisite
 Afternoon tea cake
- Van kikkererwtjes, onverwacht bezoek, een krat en een feestje
 Lievelingseten voor twee lievelingen: kikkererwten met merguez
- Restjesverwerking
 Bloemkool-aardappelmaaltijdsoep
- Horecafferinnetjes
 Met Didi naar de Horecava
- Help! Zuurkool!
 Zuurkoolquiche met worst en nog het een en ander
Het lekkere leven in 2011
- Kerstavond, the veggie way
 Gevulde portobello's
- Ziek, beter, best…?: 
 Spaghetti met knoflook, peterselie en verse rode peper
- Feesteten en fijne verhalen
 Latkes met zoete aardappel - de moderne versie
- Het is weer héél veel soeps
 Pittige pompoensoep
- Wild ter nagedachtenis
 Wildgoelasj
- Appeltje tegen de dorst
 Appeltje uit de oven
- Kouwe voeten, kouwe neus, en Marcus
 De wintereditie van de Pure Markt in Frankendael
- All-white Christmas dinner
 Salade van witte groentes
- Snelkoken
 Chinees stoofvlees
- Verrassingspakket
 'Smeltende aardappels' met rozemarijn
- Kippastei met dragon en sinaasappel
 Een klassieker in huize Lichansky
- NAPA 2011
 De Nationale Antipakjesavond
- Niet-griezelige griesmeelpudding
 Griesmeelpudding met rodedruivensap en in crème de cassis geweekte krenten
- Karmozijnrode appeltaart
 Met cranberries gestoofde appels, verpakt in een pie crust
- Etentjes
 Lekkere herinneringen
- In de bonen
 De Bruinebonenbende en hun Bonenestafette
- Franse linzen met worstjes
 Een lekker kruidig herfstgerecht
- Oosters eten en westerse wijn
 Verslag van een avontuurlijke wijnproeverij
