- Dit jaar viel Kerstmis bij ons helemaal niet,
maar ik viel wel... - Kerst is valt vroeg, dit jaar
Boozy custard - 'Flavor braised pork illustrations practice’
Guilinese rijstherinnering - Smaakwater en de vergeten boodschap
Ma Po Doufu - Te veel chocolade bestaat niet
Het Origin Chocolate Event - Umami en een zomers verjaardagssoepje
Vichissoise met vadouvan, oftewel: Vadouvoise - Overgevoeligheden en andere ongemakken
Pesto van rucola met pecorino en walnoten - Roze bruidstaart in laagjes
De taart voor het Amsterdamse huwelijk van Jacob en Jing - Bruidstaart met bruid en bruidegom
Hoe de trouwtaart voor Jacob en Jing ontstond - Een interview met Berthe Meijer
Uit eigen archief, bij het overlijden van collega en vriendin Berthe - Herinneringen aan Berthe Meijer z.l.
Zwitserse pruimentaart - Some like it hot
Middenoosterse lekkernij met walnoten en rode pepers van eigen balkon - Soep lepelen met een vork
Na het bezoek aan het Steinbeisser Experimental Gastronomy event - Druiveltjestaart
Klassieke Duitse rodebessentaart - Frittata à la mandoline
Gevulde omelet met courgette, knoflook, tomaat en gorgonzola - Taart voor een verjaardag
Hartige tomatentaart - Wie wat bewaart heeft wat
Gegratineerde aardbeien met oudhollandse likeur en zwarte bessensaus, een recept van Cas Spijkers - Ik zoek een boek!
Wanotenbrood uit de broodmachine - In het hol van de (Chinese) leeuw
Sichuan aubergines - Zomertje
Koude raapstelensoep - Onthand
Eenhapshapjes: Chinese panklevertjes - Jiaozi - Kookles met historie
Jeugdherinnering: spaghetti alla carbonara - ‘Neem maar wat lekkers mee’
Citroenyoghurtcake (moet eigenlijk met bergamots) - Twiscussie over seroendeng
Seroendeng uit de magnetron - Koningin van de kippensoep
Ode aan mijn oma en haar onvolprezen kibbesoep - Oh, my (juicy) goodness
Crumble met appel en blauwe bessen - Oude liefde roest niet
Chicken tikka, een recept van heel vroeger - Echt winters eenpansgerecht (en toch geen stamppot)
Irish stew met lamsvlees - Bloedjes van sinaasappelen
Bloedsinaasappeltaart, vrij naar Delia Smith - Chinese kip
Sze chuen jar gai, mijn allereerste Chinese gerecht - De Russische beer is in aantocht!
Kaiserschmarrn - Theevisite
Afternoon tea cake - Van kikkererwtjes, onverwacht bezoek, een krat en een feestje
Lievelingseten voor twee lievelingen: kikkererwten met merguez - Restjesverwerking
Bloemkool-aardappelmaaltijdsoep - Horecafferinnetjes
Met Didi naar de Horecava - Help! Zuurkool!
Zuurkoolquiche met worst en nog het een en ander