- Kerstavond, the veggie way
Gevulde portobello's - Ziek, beter, best…?:
Spaghetti met knoflook, peterselie en verse rode peper - Feesteten en fijne verhalen
Latkes met zoete aardappel - de moderne versie - Het is weer héél veel soeps
Pittige pompoensoep - Wild ter nagedachtenis
Wildgoelasj - Appeltje tegen de dorst
Appeltje uit de oven - Kouwe voeten, kouwe neus, en Marcus
De wintereditie van de Pure Markt in Frankendael - All-white Christmas dinner
Salade van witte groentes - Snelkoken
Chinees stoofvlees - Verrassingspakket
'Smeltende aardappels' met rozemarijn - Kippastei met dragon en sinaasappel
Een klassieker in huize Lichansky - NAPA 2011
De Nationale Antipakjesavond - Niet-griezelige griesmeelpudding
Griesmeelpudding met rodedruivensap en in crème de cassis geweekte krenten - Karmozijnrode appeltaart
Met cranberries gestoofde appels, verpakt in een pie crust - Etentjes
Lekkere herinneringen - In de bonen
De Bruinebonenbende en hun Bonenestafette - Franse linzen met worstjes
Een lekker kruidig herfstgerecht - Oosters eten en westerse wijn
Verslag van een avontuurlijke wijnproeverij