- Kerstavond, the veggie way
 Gevulde portobello's
- Ziek, beter, best…?: 
 Spaghetti met knoflook, peterselie en verse rode peper
- Feesteten en fijne verhalen
 Latkes met zoete aardappel - de moderne versie
- Het is weer héél veel soeps
 Pittige pompoensoep
- Wild ter nagedachtenis
 Wildgoelasj
- Appeltje tegen de dorst
 Appeltje uit de oven
- Kouwe voeten, kouwe neus, en Marcus
 De wintereditie van de Pure Markt in Frankendael
- All-white Christmas dinner
 Salade van witte groentes
- Snelkoken
 Chinees stoofvlees
- Verrassingspakket
 'Smeltende aardappels' met rozemarijn
- Kippastei met dragon en sinaasappel
 Een klassieker in huize Lichansky
- NAPA 2011
 De Nationale Antipakjesavond
- Niet-griezelige griesmeelpudding
 Griesmeelpudding met rodedruivensap en in crème de cassis geweekte krenten
- Karmozijnrode appeltaart
 Met cranberries gestoofde appels, verpakt in een pie crust
- Etentjes
 Lekkere herinneringen
- In de bonen
 De Bruinebonenbende en hun Bonenestafette
- Franse linzen met worstjes
 Een lekker kruidig herfstgerecht
- Oosters eten en westerse wijn
 Verslag van een avontuurlijke wijnproeverij
 
													